Over Groots - Groots reclamebureau | Haarlem - Velsen
5
page-template-default,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over Groots

Groots is een klein, allround reclamebureau. Dat werkt wel zo prettig. Er is direct contact, zonder overbodige schijven, waardoor we elk (deel-)project kordaat kunnen oppakken. Soms werken we daarbij samen met andere professionals, zodat we elkaar versterken waar nodig.
Van merkidentiteit tot wervelende campagne. Van social salesactie tot fraaie brochure. Groots laat merken spreken.
Communicatie gaat voor ons verder. Inrichting. Event. Of zelfs training van personeel. De ultieme merkbeleving komt soms uit ‘onverwachte’ hoek. Niet dat Groots dat allemaal in huis heeft. Maar schrik niet als we dat wel adviseren. En bedenken, presenteren en begeleiden. We weten de weg. Samen met onze partners gaan we voor groots resultaat.
Groots richt zich op iedereen die zich realiseert dat de juiste communicatie, op de juiste wijze bijdraagt aan een sterke band met de ontvanger. Groot of klein. Landelijk of lokaal. Wij werken met enthousiasme voor merken die dat begrijpen – of willen leren begrijpen.
Groots, niet omdat we onbescheiden zijn, maar omdat het de ambitie weergeeft voor het werk dat we willen maken en altijd de doelstelling moet zijn van het resultaat. Daarbij kunnen we als klein bureau toch groots handelen…!